Boho DIY Bruiloft CHV Noordkade Veghel

Vintage trouwen in Veghel bij de CHV Noordkade

Deze prachtige vintage, bohemian en DIY bruiloft in Veghel vond plaats bij de CHV Noordkade. Deze stoere en industriële locatie vol met historie is de perfecte plek voor een bruiloft met karakter. De locatie zelf spreekt flink tot verbeelding met rauwe betonnen muren maar geeft zeker ook de mogelijkheid je eigen draai te geven qua aankleding. De prachtige bruid Nadine heeft voor de bruiloft o.a. geput uit eigen inspiratie, aangezien ze veel met interieur design bezig is op haar eigen website Nadine Home. Door gebruik te maken van kringloopwinkels en Marktplaats, in combinatie met eigen accessoires heeft ze het DIY en vintage bruiloft thema geperfectioneerd.

Boho chic met Lillian West trouwjurk en Ford Ltd trouwauto

Nadine droeg haar prachtige boho chic trouwjurk van Lillian West, de oorbellen van Maison Sabben en schoenen van Rainbow Club. Rob droeg een pak van Wilvorst in de kleur petrol. Zijn schoenen waren van Magnanni gekocht bij Floris van Bommel in Eindhoven. De strik die Rob droeg kwam van Profuomo.

De bruidegom kwam de bruid ophalen voor de first look met een echte Ford Ltd uit 1969. De auto van schoonbroer Rodger was een absolute eye catcher en klonk fantastisch. Nadat we met de trouwauto naar de trouwlocatie CHV Noordkade waren gereden begon de bruiloft ceremonie in een van de zelf aangeklede zalen. De backdrop waar bruid en bruidegom voor plaats namen is zelfgemaakt bestaande uit metalen ringen, eucalyptus bladeren en takjes van een olijfboom en daarachter wit kaasdoek. De zitbank is gekocht bij een kringloop en groen geverfd.

Eten bij Restaurant DIS en borrel bij de Afzakkerij

Na de ceremonie werd het eerst tijd voor een borrel bij cafe de Afzakkerij. Tijdens het diner bij Restaurant DIS in de Proeffabriek van locatie CHV Noordkade, werden de bruid en bruidegom nog uitgedaagd met een traditioneel bruiloft spel. Door middel van gedurfde vragen en de beantwoording daarvan met ofwel de schoen van bruid of bruidegom (Mr & Mrs spel), werd het bruidspaar nog wat nader voorgesteld aan de beiden schoonfamilies.

Feest en Party met DJ in de Apotheek

Na het dinner werd het tijd voor feest. Uiteraard had het bruidspaar een first dance, maar was er eerst een verrassing voor de bruid in de vorm van een dans door bruidegom en best men. De feest locatie de Apotheek in de CHV Noordkade was de perfecte plek voor de afsluiting van deze prachtige DIY bruiloft.

Bruiloft Leveranciers

Wil je meer bruiloften zien? Kijk dan verder onder de reacties… en laat gelijk een leuk berichtje achter! :-)