Festival Bruiloft in Duitsland Kloster Graefenthal

Festival Bruiloft in Duitsland Kloster Graefenthal

Trouwen in Duitsland bij Kloster Graefenthal

Ik verheug mij na 8 jaar nog steeds op het fotograferen van elke bruiloft. En soms heb je nog een beetje extra zin. Zeker als het om zulke lieve mensen gaat en je al eerder een couple shoot in de duinen van Bloemendaal hebt gedaan!

Deze prachtige festival bruiloft met vintage tintje vond plaats in Duitsland bij Kloster Graefenthal. Een ruime plek met veel natuur waar elke bruiloft droom uitkomt. Meer dan voldoende ruimte voor de gasten van de bruiloft om hun tent en caravan op te stellen op het grote veld voor het klooster. Een echte festival sfeer dus, compleet met kampvuur aan het einde van het feest.

Trouwceremonie bij Kloster Graefenthal

Nadat alle gasten van de bruiloft hun tent hadden opgezet, voorzien waren van een drankje was het tijd om te gaan trouwen. Wout stond zijn Rosanne op te wachten in de indrukwekkende kloostergang van Kloster Graefenthal. Prachtig voor elkaar geschreven geloften volgde, waarna er daadwerkelijk getrouwd kon worden. Tijdens de trouwceremonie was er prachtige gitaarmuziek van Harry Hardholt.

Informele borrel en dinner bij Kloster Graefenthal

Na de trouwceremonie was er een informele borrel op de grote zolder van het klooster met uitzicht over het “festival” terrein. De Platenbus voorzag het geheel van muziek, waarbij de voetjes al snel van de vloer gingen. Taart van Sweet Sugar Hill maakte het geheel compleet.

Na de informele borrel verhuisde de gasten terug naar de kloostergang, die inmiddels was omgebouwd met lange tafel voor het dinner. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo’n lange tafel heb gezien!

Uiteraard was het na het dinner tijd om los te gaan tijdens het feest. DJ Kasper Hempen zorgde voor de nodige beats en de vrienden en familie van Wout en Rosanne zorgde voor de rest. Een absoluut knalfeest volgde in de barzaal van Kloster Graefenthal.

Wat woorden van het bruidspaar…

"Laten we elke dag de liefde vieren, maar op deze dag nét even wat meer! Proost, lach, geniet en dans met ons samen!"

Wat een geweldige dag! Terwijl de Platenbus al wat deuntjes draaide werd de camping langzaam opgebouwd zo knus en ongedwongen. Dat Roos te laat kwam, kon niet missen natuurlijk…

Geweldig het samenzijn met de families, onze lieve vrienden en de mooie woorden die gesproken zijn. Michiel de broer van Roos als ceremonie spreker was ook zo bijzonder! Tranen vloeide hevig en daarna de champagne.

Het mooie oude kloosterterrein zorgde voor een intieme sfeer. De kippen en pauwen die rond dwarrelde. Het diner aan de lange tafel in de kloostergang, wat een rijkdom al die mensen! We hebben intens genoten! Na de deuntjes van de dj hebben voordat iedereen de tent in dook nog genoten bij het kampvuur met marshmallows. Het ontbijt “the day after” waar iedereen met brakke koppies zat was een fantastisch afsluiter!

Wat een liefde hebben wij gevoeld!

Rosanne & Wout

Bruiloft Leveranciers

Wil je meer bruiloften zien? Kijk dan verder onder de reacties… en laat gelijk een leuk berichtje achter! :-)